Χάσατε τον κωδικό σας;
Σχετικά με το UNFOLLOW
Το UNFOLLOW είναι μηνιαίο, ανεξάρτητο περιοδικό, με πολιτική δημοσιογραφία και ρεπορτάζ, σχολιασμό και ανάλυση, λογοτεχνία και πολιτιστική κριτική.

Το UNFOLLOW είναι μηνιαίο έντυπο περιοδικό. Κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα, δώδεκα μήνες τον χρόνο. Δημοσιεύει ερευνητικά ρεπορτάζ, θέματα πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας, πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις, πολιτιστική κριτική, κριτικές βιβλίου, κινηματογράφου, θεάτρου, εικαστικών, μουσικής κ.ά., ποίηση, λογοτεχνία, έργα σύγχρονης τέχνης, σκίτσα, φωτογραφίες, καθώς και σχολιαστικά κείμενα ποικίλων κατευθύνσεων.

Το πρώτο τεύχος του UNFOLLOW κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011. Μέσα από τα τεύχη του UNFOLLOW, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την καταγραφή, την έρευνα, την ανάλυση και τον σχολιασμό όλων των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών ζητημάτων της ελληνικής κρίσης – του εθνικού χρέους, των μνημονιακών μέτρων, της μεταδημοκρατικής πορείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σχέσης της Ελλάδας με την ευρωζώνη, της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αστυνομικής βίας, της μετανάστευσης, της επίθεσης στα συστήματα υγείας και παιδείας, της διαπλοκής, των κυρίαρχων ΜΜΕ, του τραπεζικού συστήματος, του νεοναζιστικού φαινομένου, της συγκατοίκησης ακροδεξιών και κεντροαριστερών στην εξουσία, της εμφάνισης του Ακραίου Κέντρου, της ανόδου της Αριστεράς, της μετάλλαξης και της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και του νέου προσώπου της κυβερνητικής εξουσίας. Και κοντά σε αυτά, μπορεί κανείς να διαβάσει αναλύσεις για μείζονα θέματα διεθνούς επικαιρότητας, πολιτικές κριτικές για πολιτιστικά θέματα, καθώς και πρωτότυπα, ανέκδοτα σύγχρονα διηγήματα και ποιήματα, τα οποία έχει επιλέξει από έλληνες λογοτέχνες η ομάδα του UNFOLLOW.

Το UNFOLLOW έχει ιδρυθεί από δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι πάντοτε και οι μόνοι που αποφασίζουν για την ύλη του. Δεν διατηρεί καμία σχέση με άλλες χρηματοδοτήσεις ή επενδυτές και βασίζεται αποκλειστικά στις πωλήσεις του, δηλαδή στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών του.

Δείτε τις επιλογές συνδρομών του UNFOLLOW για να μην χάνετε ποτέ ούτε ένα τεύχος!

Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε το UNFOLLOW, το ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό.