Χάσατε τον κωδικό σας;
Έντυπες και ψηφιακές συνδρομές
Η ιστοσελίδα του UNFOLLOW περιλαμβάνει όλη την ύλη που έχει δημοσιευτεί από το πρώτο τεύχος του εντύπου ως σήμερα - και ενημερώνεται με την ύλη του νέου τεύχους κάθε μήνα. Επίσης, περιλαμβάνει άρθρα δημοσιευμένα απευθείας στο διαδίκτυο. Η ψηφιακή συνδρομή σάς εξασφαλίζει πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα, δηλαδή σε όλο το αρχείο του UNFOLLOW, για το διάστημα που θα επιλέξετε. Η έντυπη συνδρομή θα φέρνει κάθε μήνα το έντυπο UNFOLLOW στην πόρτα σας, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε, ενώ όσο διαρκεί η έντυπη συνδρομή σας, σάς προσφέρουμε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας δωρεάν.

Με μια συνδρομή στο UNFOLLOW, είτε έντυπη είτε ψηφιακή, στηρίζετε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Τη δημοσιογραφία που δεν βασίζεται σε κρυφές χρηματοδοτήσεις, κρατικές διαφημίσεις ή εξυπηρετήσεις στην εξουσία, αλλά στην προτίμηση και στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών της.

Γιατί να γίνω συνδρομητής στο UNFOLLOW;

 • syndromites-1A

  Γιατί να γίνω συνδρομητής στο UNFOLLOW;

  Το UNFOLLOW υπάρχει επειδή το διαβάζετε. Επειδή εμπιστεύεστε τη δημοσιογραφία του και απολαμβάνετε τα κείμενά του, επειδή το αναζητείτε και το αγοράζετε.

  Οι συνδρομές του UNFOLLOW σάς προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο να μην χάνετε ποτέ ούτε ένα τεύχος. Επιπλέον, οι έντυπες συνδρομές σάς εξασφαλίζουν έκπτωση στην τιμή του περιπτέρου, ενώ όλες οι συνδρομές -είτε έντυπες είτε ψηφιακές- σάς δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας, η οποία περιέχει όλο το ψηφιακό αρχείο μας. Μ΄άλλα λόγια, στην τιμή όποιας συνδρομής επιλέξετε δεν περιλαμβάνονται μόνο τα τεύχη που θα κυκλοφορήσουν στο διάστημα της συνδρομής σας, αλλά όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα! Μπορείτε να τα διαβάσετε όλα -από τον 1ο τεύχος, του Δεκεμβρίου 2011, μέχρι το τρέχον- για όσο διάστημα διαρκεί η συνδρομή σας. Κοντά σ’ αυτά, οι συνδρομητές μας μπορούν να διαβάσουν και μια σημαντική παραγωγή κειμένων που ανεβαίνουν απευθείας στο διαδίκτυο – παρεμβάσεις, αναλύσεις και ρεπορτάζ.

  Εκτός όμως από τα προνόμια που έχετε ως συνδρομητές, υπάρχει κι άλλος λόγος για να αποκτήσετε μια συνδρομή στο UNFOLLOW: την ενεργή στήριξη της ανεξαρτησίας του.

  Το UNFOLLOW έχει ένα είδος εσόδου

Προσφορές: 50% έκπτωση για φοιτητές, δωρεάν για ανέργους

 • foitites-1

  50% έκπτωση για φοιτητές στις ψηφιακές συνδρομές

  Ήρθε η στιγμή, το UNFOLLOW να πρσφέρει φοιτητικές συνδρομές – κάτι που πολλοί αναγνώστες μάς έχουν ζητήσει εδώ και καιρό και μέχρι σήμερα δεν είχαμε κατορθώσει. Η συνεχιζόμενη όμως προτίμηση και εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας, μάς δίνει

 • U logo 6

  Δωρεάν ψηφιακές συνδρομές για ανέργους

  Το UNFOLLOW, ως ανεξάρτητο περιοδικό, στηρίζεται αποκλειστικά στις πωλήσεις του, δηλαδή στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του. Πωλήσεις είτε στα περίπτερα και στα κέντρα τύπου όλης της χώρας, όπου διανέμεται κάθε μήνα, είτε των

Γνωρίστε το UNFOLLOW

Το UNFOLLOW έχει επιλέξει για σας μια σειρά άρθρων και ρεπορτάζ, από διάφορα τεύχη, καθώς και διαδικτυακές δημοσιεύσεις, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε ελεύθερα, ακόμη και αν δεν είστε συνδρομητές. Ανά διαστήματα, η επιλογή αυτή εμπλουτίζεται με νέα κείμενα, ώστε να έχετε την ευκαιρία όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με το περιοδικό, να γνωρίσετε το UNFOLLOW! Περιδιαβείτε και διαβάστε τα κείμενα που σας προσφέρει δωρεάν το UNFOLLOW και στη συνέχεια γίνετε συνδρομητές και απολαύστε το νέο τεύχος κάθε μήνα, καθώς και όλο το ψηφιακό αρχείο του UNFOLLOW!