ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφισε και εκτόξευσε βολές κατά  «συκοφαντών» ο Κώστας Σημίτης

| 12/11/2017 - 14:12

Κατηγόρησε μερίδα του τύπου για δημοσιεύματα που εξυπηρετούν σκοπιμότητες


Κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο  και αφού ψήφισε, ο πρώην Πρωθυπουργός  έκανε λόγο για ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα. «Για την αναγέννηση της κεντροαριστεράς και τη συμμετοχή της, από θέση δύναμης, στις πολιτικές εξελίξεις».

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αδελφός του, Σπύρος, ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος, ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι «πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει».

Συκοφαντικές  χαρακτήρισε τις  κατηγορίες σε βάρος του για διακίνηση μαύρου και ο Σπύρος Σημίτης.690_1b9ea5df-ef3b-4eb1-992b-5a3ac77bc537«Οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν και πάλι σε ορισμένα δημοσιεύματα, για διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης που σχετίζονται με εμένα, είναι όπως ήδη είχα δηλώσει στις 3/7/2017 απαράδεκτοι, συκοφαντικοί και εξυπηρετούν προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες έρευνες θα το αποδείξουν», δήλωσε ο Σπύρος Σημίτης με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα περί επίσημου αιτήματος για έλεγχο των λογαριασμών του στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι  στα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο Σπύρος Σημίτης, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη  είναι ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος, προερχόμενου από δωροδοκίες, ενώ προστίθεται ότι υπάρχει επίσημο αίτημα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....