FREE - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Athens Review of Books απειλεί με μήνυση τον Υπ. Εξωτερικών

| 16/2/2015

Ύστερα από τις διευκρινίσεις από την πλευρά του Ν. Κοτζιά για την αντιδικία με το περιοδικό Athens Review of Books, τις οποίες δημοσίευσε το UNFOLLOW το περασμένο Σάββατο, λάβαμε το κάτωθι δελτίο Τύπου, με την παράκληση να το αναρτήσουμε.


Ύστερα από τις διευκρινίσεις από την πλευρά του Ν. Κοτζιά για την αντιδικία με το περιοδικό Athens Review of Books, τις οποίες δημοσίευσε το UNFOLLOW το περασμένο Σάββατο, λάβαμε το κάτωθι δελτίο Τύπου, με την παράκληση να το αναρτήσουμε. Μολονότι, ομολογουμένως, το αίτημα για απόσυρση της αγωγής και τροποποίηση του «τυποκτόνου» νόμου, το οποίο ανέπτυξε το UNFOLLOW, δεν εξυπηρετείται δια της απειλής περαιτέρω μηνύσεων, είναι υποχρέωσή μας να το δημοσιεύσουμε.

nikos_kotzias copyΤο δελτίο Τύπου τιτλοφορείται «Η Athens Review of Books μηνύει τον Νίκο Κοτζιά» και έχει ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2015.

Το πλήρες κείμενο είναι το εξής:

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς έστειλε στις 14.2.2015 ένα κείμενο-δήλωση στο περιοδικό Unfollow, όπου διαδίδει διάφορους συκοφαντικούς για την Athens Review of Books ισχυρισμούς. Επειδή οι ισχυρισμοί αυτοί υπερβαίνουν κάθε ανεκτό όριο ψεύδους, η Athens Review of Books έδωσε εντολή στον νομικό της σύμβουλο να στραφεί εναντίον του συκοφάντη με όποια μέσα παρέχει ο αστικός ή/και ο ποινικός νόμος.

Για την Athens Review of Books, 

Μαρία Βασιλάκη, εκδότρια


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....