ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Τζανακόπουλος: Ο Στουρνάρας να δώσει απαντήσεις για τη Novartis

| 15/3/2018 - 19:11


Νέα επίθεση της κυβέρνησης, δια του Δημήτρη Τζανακόπουλου, κατά του Γιάννη Στουρνάρα  με αφορμή δημοσίευμα που έκανε λόγο για επαγγελματική συνεργασία του κεντρικού τραπεζίτη με την εταιρεία Novartis στο παρελθόν.

«Χθες είδε το φως της δημοσιότητας και νέα αποκάλυψη που αφορά τον κ. Στουρνάρα που δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει ότι είχε επαγγελματικούς δεσμούς με τη Novartis: Υπάρχουν και άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει με την εταιρεία; Είχε προνομιακές σχέσεις με διευθυντικά της στελέχη;», διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε ότι η  ΝΔ και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σιωπούν όσον αφορά την υπόθεση Novartis σχολιάζοντας ότι «μετά την ακατάσχετη φλυαρία των προηγούμενων εβδομάδων έχει μάλλον καταπιεί τη γλώσσα του μετά την αποκάλυψη των προηγούμενων ημερών για το χειρόγραφο σημείωμά του προς τον κ. Φρουζή».

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε επίσης ότι η αποκάλυψη αυτή «διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά, ότι τον έχει συναντήσει μόνο μπροστά στις κάμερες» και σχολίασε: «Εκτός αν οι κάμερες έχασαν τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς ενεχείρισε στον κ. Φρουζή το επίμαχο σημείωμα με το τηλέφωνο του κ. Σταϊκούρα, τότε πολιτικού προϊσταμένου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, υπευθύνου για τις πληρωμές του ελληνικού Δημοσίου».

stournaras


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....