ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Θεοδωράκης: Να απαντήσουν σε ερωτήσεις οι προστατευόμενοι μάρτυρες

| 8/3/2018 - 21:27


«Ο διχαστικός και συγκρουσιακός λόγος απειλεί τη χώρα και την οικονομία», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη.

«Δεν πρέπει να μοιάσουμε στο τέρας που πολεμάμε. Το λέω ο ίδιος που εισέπραξα τη λάσπη των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα. Η μπαχαλοποίηση της πολιτικής τρελαίνει τους πολίτες και οδηγεί σε ψεκασμένους και ακροδεξιούς και δείτε τι έγινε στην Ιταλία», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Το διχαστικό δίλημμα του κ. Τσίπρα “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, δεν πρέπει να βρίσκει μιμητές», τόνισε προσθέτοντας ότι θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα για τους πρώην και τους νυν.

Διατύπωσε το ερώτημα προς τον κ. Κουρουμπλή , γιατί δεν έβγαλε δελτίο τιμών και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί «άρπα -κόλα» λειτουργία της Προανακριτικής, διαφωνώντας με τη θέση του πρωθυπουργού ότι οι τρεις ανώνυμοι μάρτυρες βρίσκονται στη διάθεση της Δικαιοσύνης. «Ελπίζω να μην το εννοούσε. Βρίσκονται και στα χέρια της Βουλής να έρθουν να δώσουν στοιχεία και να απαντήσουν σε ερωτήσεις για όσα καταγγέλλουν», επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφορικά με τα εθνικά θέματα  ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε την κυβέρνηση να δεχθεί και να φέρει στη Βουλή την πρόταση νόμου του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας καθώς, όπως είπε,  χρειάζεται συνεννόηση.

theodorakis


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....