ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Δάφνης: Καλώς ο διευθυντής αφαίρεσε τη σημαία από τον Αμίρ

| 2/11/2017 - 14:05


Με μια ανακοίνωση που διακρίνεται για τις αντιφάσεις της, παίρνει θέση ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, το οποίο αποφάσισε να δώσει την πινακίδα του σχολείου αντί για τη σημαία, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση, στον μικρό αφγανό Αμίρ.

Στην ανακοίνωσή του, λοιπόν, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, αναφέρει ότι εκφράζει τη στήριξή του στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων, και συγχρόνως ότι «εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις».

amir

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Το σχολείο μας ήταν, είναι και θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όλα τα παιδιά του κόσμου που φοιτούν σε αυτό, χωρίς διακρίσεις, τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για ολόκληρη την σχολική μας κοινότητα.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης εξακολουθεί να στηρίζει ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου χωρίς διακρίσεις.

Το Δ.Σ.»

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα έχει ζητήσει προκαταρκτική εξέταση το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για την επιλογή του σχολείου να μην υλοποιήσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....