ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Πολιτική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το προσφυγικό

| 31/10/2017 - 20:41 | Τεύχος Οκτώβριος 2017

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το κόμμα των επιχειρήσεων -σκούπα και του εγκλήματος του Φαρμακονησίου, το κόμμα των ακροδεξιών, μισαλλόδοξων πολιτικών και κηρυγμάτων».


Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αιχμή το προσφυγικό. «Φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να εμπεδώσει το γεγονός ότι, από το 2015, στην χώρα μας υπάρχει μια κυβέρνηση που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τον νομικό πολιτισμό, ενεργεί με γνώμονα τις αξίες του ανθρωπισμού, σε σύμπνοια με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο κίνημα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού στους πρόσφυγες», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολιτευσης για το προσφυγικό.

Και συνεχίζει:  «Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το κόμμα των επιχειρήσεων -σκούπα και του εγκλήματος του Φαρμακονησίου, το κόμμα των ακροδεξιών, μισαλλόδοξων πολιτικών και κηρυγμάτων, όπως του κ. Σαμαρά για «τους μετανάστες που έχουν γεμίσει τα νηπιαγωγεία», ή του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ρωτούσε «πόσο επιβαρύνεται ο ετήσιος προϋπολογισμός των υπουργείων εξαιτίας των επιχειρήσεων διάσωσης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

mitsots


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....