unfollow-sindromes
unfollow-sindromes
UNFOLLOW newsletter
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν επιθυμεί να μιλήσει με τον κ. Καμμένο»

| 14/2/2018 - 14:25


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Βασίλη Κικίλια είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τις τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχε την πρόθεση να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου θα συμμετέχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, πηγές της ΝΔ επισημαίνουν ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να μιλήσει με τον κ. Καμμένο. Αν θέλει να τον ενημερώσει ο κ. Τσίπρας, έχει καλώς. Μέχρι τότε ο κ. Καμμένος μπορεί να επικοινωνεί όσο θέλει με τον κ. Κικίλια».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας και κεκλεισμένων των θυρών. Την πρόταση αυτή φαίνεται να απορρίπτει η κυβέρνηση».

Στον απόηχο των τουρκικών προκλήσεων, πάντως, συνεδριάζει αύριο, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

kiriakos_mitsotakis_neo18


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....