ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Νέος κύκλος επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

| 6/12/2017 - 22:43

Μολότοφ, οδοφράγματα και αυτοκίνητα στις φλόγες.


Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τα εννέα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Νέες μολότοφ πριν από λίγο στην οδό Στουρνάρη με τα επεισόδια να επικεντρώνονται στην οδό Μπουμπουλίνας. Στις φλόγες έχει τυλιχθεί αυτοκίνητο έξω από το υπουργείο Πολιτισμού. Την περιοχή προσπαθεί να προσεγγίσει όχημα της πυροσβεστικής.

Οδοφράγματα έχουν στηθεί επί των οδών Μπενάκη και Μεταξά, ενώ υλικά οικοδομών υπάρχουν στη μέση του δρόμου στις οδού Κωλέττη και Θεμιστοκλέους.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της οδού Καλλιδρομίου.

Νωρίτερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν και μολότοφ κατά διμοιριών των ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν και στην οδό Τοσίτσα.

Κλειστή είναι η οδός Μάρνη από την Γ’ Σεπτεμβρίου έως την Πατησίων και η Πατησιων από Ομόνοια έως και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Περίπου στις 19.30 η πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος. Με συνθήματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια , κατευθύνθηκαν προς Σύνταγμα και στη συνέχεια «διαλύθηκαν» στην Ομόνοια.

Μπλοκ της πορείας πριν ολοκληρωθεί έστριψε στην Εμμανουήλ Μπενάκη και κινήθηκε προς τα Εξάρχεια, όπου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

23 προσαγωγές για τα επεισόδια.

07_003_img_7963_201504161429225552


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....