ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Νέο δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων του Mega

| 11/1/2018 - 21:20


«Το Mega είναι ακόμα εδώ. Κάνουμε αυτό το διαφορετικό δελτίο για να σας ενημερώσουμε για τις δυσάρεστες εξελίξεις», είπε στις 8 το βράδυ η Ναταλί Κάκκαβα σε νέο έκτακτο δελτίο των εργαζομένων του MEGA.

Στις 3 το μεσημέρι έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και με τους μετόχους να μην υποβάλουν αίτηση.

«Καλώ τους μετόχους, την κυβέρνηση και τις τράπεζες να αναλάβουν την ευθύνη τους», δήλωσε απ’ τον αέρα του «μεγάλου καναλιού» η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια παίζεται ένα άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες σας. Οι μέτοχοι θα μπορούσαν να είχαν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά δεν το επέλεξαν αυτό. Το ότι δεν κάνουν αίτηση άδεια βαραίνει τους ίδιους και όσους το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κλείσει το MEGA και άλλα κανάλια» δήλωσε στο δελτίο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου.

«Η κυβέρνηση σαφέστατα και πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα σας. Πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο στήριξης των εργαζομένων», δήλωσε  και πρόσθεσε ότι  «η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους».

«Όλη αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, προσπάθειες άμεσες και είναι η ώρα οι κόποι τους να ανταμειφθούν, αντί να βρεθούν στον δρόμο», στο δελτίο του σταθμού η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Όπως είπε «υπάρχει περιθώριο δανειοδότησης» και «καλούμε τους μετόχους να κάνουν αίτηση».

«Η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση στοχοποίησε απόλυτα το MEGA και τον πλουραλισμό» είπε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και πρόσθεσε: «Πάρα το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μια μεθόδευση πρέπει να δούμε εδώ και τώρα πώς θα βρεθεί η λύση, να μην οδηγηθούν 420 οικογένειές στην ανεργία και στην ανασφάλεια. Όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με εξαιρετικό προβληματισμό».

«Η κυβέρνηση πέτυχε τον στόχο της. Να βγάλει τον άσο MEGA και να βάλει το Τζόκερ των δικών της συμφερόντων» δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ.

«Οι εργαζόμενοι του  MEGA κράτησαν το κανάλι όρθιο χωρίς να πληρώνονται. Έφεραν 50 εκατομμύρια από διαφημίσεις. Και τώρα οδηγούνται σε ξαφνικό θάνατο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και βέβαια να μην μείνει κανείς εργαζόμενος απλήρωτος», έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

megaEktakto


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....