unfollow-sindromes
unfollow-sindromes
UNFOLLOW newsletter
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΔΙΕΘΝΗ

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ετοιμάζουν οι ΗΠΑ – Με σαρκασμό απαντάει η Ρωσία

| 16/1/2018 - 19:31

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει η αμερικανική κυβέρνηση. Σαρκαστική απάντηση της ρωσικής διπλωματίας


Η έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης για τις νέες κυρώσεις που θα επιβληθούν στη Ρωσία θα έχει ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου, αλλά προς το παρόν είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για τον αριθμό των Ρώσων τους οποίους θα θίξουν οι νέες κυρώσεις, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρωσία Τζον Χάντσμαν.

Παράλληλα, ο Αμερικανός διπλωμάτης τόνισε ότι οι συντάκτες της έκθεσης προσπαθούν να λάβουν υπόψιν τους το «πώς οι νέες κυρώσεις θα επηρεάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Με αφορμή τις επικείμενες νέες αμερικανικές κυρώσεις ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ είχε δηλώσει ότι έως τα τέλη Ιανουαρίου πρέπει να παρουσιασθούν στο Κογκρέσο δύο εκθέσεις του Αμερικανού προέδρου για την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Μάλιστα, ο Ρώσος αξιωματούχος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει, με εμφανή σαρκασμό, οι κυρώσεις αυτές «συνιστούν μια κατά σειρά απόπειρα (της Ουάσιγκτον) να επηρεάσει την εσωτερική κατάσταση στην Ρωσία, ιδιαίτερα παραμονές των προεδρικών εκλογών».

1022153617


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....