ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Επιβεβαίωση ενοχής η τετραήμερη σιωπή του Τσίπρα

| 3/12/2017 - 18:45

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει  με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη , το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος  αναφέρει το γραφείο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Κλίμα σύγκρουσης με εκατέρωθεν αιχμές, υπαινιγμούς και αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στα γραφεία τύπου του πρωθυπουργού από τη μια και της Νέα Δημοκρατίας από την άλλη.

Η Πειραιώς απαντώντας σε σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου  που ανέφερε ότι «οικογενειοκρατία είναι η εκμετάλλευση της οικογενειακής πολιτικής επιρροής για κάθε είδους ασυλία», σημειώνει ότι «η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Πειραιώς.Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

«Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” – την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ».

«Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή.»


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....