ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Μουζάλας: Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ρεαλιστική οδός διαχείρισης του προσφυγικού

| 31/10/2017 - 19:02

«Τώρα είναι η ώρα να δραστηριοποιηθούμε με μεγαλύτερη ένταση για επίλυση δυσχερειών που αναπόφευκτα δημιουργούνται κατά την διαχείριση του προσφυγικού», το μήνυμα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.


«Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κινείται στην κατεύθυνση που η πραγματικότητα επιβάλλει και είναι σύμφωνη με την κυβερνητική μας πολιτική, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και όσων υπαγορεύει η κοινοτική και ελληνική νομοθεσία», δηλώνει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Τονίζει ότι «τώρα είναι η ώρα να δραστηριοποιηθούμε με μεγαλύτερη ένταση για επίλυση δυσχερειών που αναπόφευκτα δημιουργούνται κατά την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται καθώς και να καθιστούμε σαφές το πλαίσιο των υποχρεώσεών τους απέναντι στην πολιτεία. Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ρεαλιστική οδός διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού και πάνω σε αυτήν θα κινηθούμε», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC

Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....