ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Mαρέβα Μητσοτάκη: Οι εγκέφαλοι της επιχείρησης εξόντωσής μου βρίσκονται στα υπόγεια του Μαξίμου

| 12/2/2018 - 20:05


Συστηματική επιχείρηση εξόντωσής της καταγγέλλει η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, μετά την επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην επιχείρησή της, στην περιοχή του Ψυρρή.

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Μητσοτάκη.

«Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου», πρόσθεσε και συνέχισε:  «Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες».

«Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν», κατέληξε η κ. Μητσοτάκη.

MarevaGkazakia


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....