unfollow-sindromes
unfollow-sindromes
UNFOLLOW newsletter
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Καταρρακτώδης βροχή, λάσπη και εγκλωβισμένοι οδηγοί στα Μέγαρα

| 15/11/2017 - 09:59

Στο 1,5 μέτρο έφτασε το νερό - Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και στην Ελευσίνας - Θηβών - Κλειστά τα σχολεία της περιοχής


Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί, έως αυτή την ώρα στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, από την καταρρακτώδη βροχή.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έκοψαν δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, παρασύροντας ό,τι βρέθηκε στο διάβα τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν άτομα που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια τους. Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους.

mandra2

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική που έχει δεχτεί έως τώρα περισσότερες από 160 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και των Μεγάρων, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, τα οποία προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή.

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας έχουν ξεπεράσει τις 160, ενώ τώρα επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα τούτη την ώρα εντοπίζεται στη Μάνδρα.

 

 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....