ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Καμμένος: «Όμηροι» οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

| 19/3/2018 - 20:06


«Ομήρους» χαρακτήρισε ξανά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο Πάνος Καμμένος.

«Έχουμε δύο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, δύο παλικάρια που ανήκουν στο στρατό. Θα πρέπει να αντιληφθεί η ΕΕ ότι εκτελούσαν τις αποφάσεις των υπουργών Άμυνας και την απόφαση Κορυφής για την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Παράλληλα είναι και νατοϊκοί στρατιωτικοί και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποφεύγει να πάρει θέση» τόνισε.

«Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν», είπε ο υπουργός Άμυνας Καμμένος.

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν θέματα, όπως τα εθνικά που η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν μπορεί να αλλάξει. «Ούτε βόρεια, ούτε νότια, ούτε δυτική, ούτε ανατολική Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Προϋπόθεση η αλλαγή του Συντάγματος» είπε.

Για την σχέση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια «έντιμη πολιτική σχέση η οποία βασίζεται σε αρχές. Η σχέση αυτή σε όλη αυτή τη διαδρομή ήταν έντιμη και δημόσια», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη στάση της ΝΔ που κατηγορεί την κυβέρνηση για διαπλοκή με τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν αυτή που παρακαλούσε τον επιχειρηματία να πάρει την ΣΕΚΑΠ. «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ούτε να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

tsipras-kammenos


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....