ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

ΥΠΕΞ: Αιδώς Αργείοι

| 7/12/2017 - 20:52

«Ένα κορυφαίο γεγονός για την εξωτερική πολιτική της χώρας δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μικροπολιτικής», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών


Για ανυπόστατη κριτική της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Ερντογάν κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών  τονίζοντας ότι «ένα κορυφαίο γεγονός για την εξωτερική πολιτική της χώρας δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο μικροπολιτικής».

«Προτού καν πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του Τούρκου προέδρου καθώς και μεταξύ των υπουργών, στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και μέσα του αντιπολιτευόμενου Τύπου εμφανίστηκαν να διαπιστώνουν την δήθεν αποτυχία της ιστορικής σημερινής επίσκεψης», αναφέρει το ΥΠΕΞ.

«Η επιπόλαια αυτή κριτική σε βάρος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής υποστηρίζει έναν ιδιόμορφο νέο-απομονωτισμό και ανάγει την αδράνεια και την ακινησία σε ύψιστη αρχή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Αυτή η προκατασκευασμένη κριτική βάλλει ευθέως όχι μόνο εναντίον της χώρας και του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά προσβάλλει και τους διπλωμάτες και άλλους εργαζόμενους του Υπουργείου που κατέβαλαν εργώδεις προσπάθειες για την επιτυχία της σημερινής επίσκεψης. Αιδώς Αργείοι».

ΥΠΕΞ


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....