ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Ευγενία Κουνιάκη: Ο δράστης της επίθεσης στην Ευελπίδων παραμένει ελεύθερος

| 1/11/2017 - 17:55

«Υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ που θα μπορούσαν να είχαν σχηματίσει κλοιό ή και να τους συλλάβουν», δήλωσε η κυρία Κουνιάκη.


H δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Κουνιάκη, μία εκ των δύο γυναικών που ξυλοκοπήθηκαν από ομάδα χρυσαυγιτών σήμερα το πρωί έξω από το Εφετείο, περιέγραψε σε δημοσιογράφους, μετά την κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, την επίθεση που υπέστη. «Έτρεξε από απόσταση πέντε μέτρων και μου έριξε», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον δράστη. «Θεωρούσα πως δεν υπήρχε περίπτωση να μας χτυπήσουν, επειδή ήμασταν έξω από το Εφετείο και δεν θα είχαν το θράσος να το κάνουν», δήλωσε η κυρία Κουνιάκη.

goldenskaton

 

«Υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ που θα μπορούσαν να είχαν σχηματίσει κλοιό ή και να τους συλλάβουν», επισήμανε, αναφέροντας πως ανάμεσα στους προσαχθέντες δεν ήταν ούτε το στέλεχος της Χ.Α. Σωτήρης Δεβελέκος, τον οποίο είδε, ούτε ο δράστης του περιστατικού, τον οποίο, όπως υπογράμμισε, μπορεί να τον αναγνωρίσει.

Η κυρία Κουνιάκη τόνισε ότι τις χτύπησαν «επειδή φωνάζαμε και κατάλαβαν ότι είμαστε ενάντιά τους», ενώ συμπλήρωσε πως ο Σωτήρης Δεβελέκος θα έπρεπε να είχε συλληφθεί. «Ξέρει πάρα πολύ καλά τι έγινε και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να αποτρέψει την επίθεση», τόνισε. «Αφού σε αυτούς που προσήχθησαν, δεν ήταν αυτός που με χτύπησε, θα πρέπει να κινηθεί δίωξη για όλους», πρόσθεσε.

«Θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε στο τέλος…

 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....