ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Έκτακτα μέτρα του δήμου Αθηναίων για τους άστεγους

| 21/12/2017 - 20:02

Ανοιχτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Ακαδημίας 50. Σε ισχύ καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου η ειδική τηλεφωνική γραμμή 1595.


Έκτακτα μέτρα προστασίας των αστέγων και των ευάλωτων ομάδων ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και για όσο το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες. Μεταξύ άλλων θα παραμένει ανοιχτή καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, θερμαινόμενη αίθουσα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Ακαδημίας 50.

Επίσης, κλιμάκια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα μεταβαίνουν όπου υπάρχουν άστεγοι, οι οποίοι αρνούνται να μεταφερθούν και θα τους παρέχουν ρουχισμό και κουβέρτες. Ακόμη, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας 1595, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά, όπως επίσης και το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΥΑΔΑ για αναφορές πολιτών σχετικά με τον εντοπισμό αστέγων που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5246515 και 210 5246516.

αστεγοι


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]m.gr


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....