ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

ΕΔΕ για τον Αμίρ που παρέλασε με την πινακίδα…

| 1/11/2017 - 10:41

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές προέκυψε ότι πρέπει να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση», είπε ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας Γ. Αγγελόπουλος


Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, διέταξε το υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για τον 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν, μαθητή της Ε’ τάξης, που κληρώθηκε ως σημαιοφόρος αλλά, αντί για τη σημαία, κράτησε την πινακίδα του σχολείου.

amir

Όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν έγινε σεβαστό και τη Δευτέρα έφτασαν στο υπουργείο οι σχετικές εγγραφές αναφορές για το περιστατικό.

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές προέκυψε ότι πρέπει να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση», είπε ο κ. Αγγελόπουλος.

Αν και ο γ.γ. απέφυγε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, είναι προφανές ότιελέγχεται ο ρόλος του σχολείου.

Η οικογένεια του Αμιρ έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα στέγασης προσφύγων σε διαμερίσματα της πρωτεύουσας υπό την επίβλεψη του Δήμου Αθηναίων.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....