ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν φέρει την κύρια ευθύνη για τις ουρές στα εκδοτήρια των μέσων μεταφοράς

| 31/10/2017 - 18:41

«H κυβέρνηση δεν φέρει την κύρια ευθύνη για αυτήν την κατάσταση στα εκδοτήρια αλλά δεν έχει την κύρια ευθύνη», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Όπως είπε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επέμεινε στη αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερομένων στα γκισέ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει στην ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανομία την Παρασκευή στην Ώρα του Πρωθυπουργού όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


«Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα με τις ουρές στα εκδοτήρια ωστόσο η κυβέρνηση δεν φέρει την κύρια ευθύνη για αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Όπως είπε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επέμεινε στη αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερομένων στα γκισέ.

Γνωστοποίησε ότι ο  Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει την Παρασκευή στην ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζήτημα της ασφάλειας και της ανομίας στην Ώρα του Πρωθυπουργού.  Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι παρουσιάζει εικόνα σύγχυσης και αδιεξόδου, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στη βουλή  «για την κάλυψη που παρέχει στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη»,  ο οποίος  -όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος- «φέρεται ότι διατηρούσε ειδικές σχέσεις και παρείχε εξυπηρετήσεις σε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου».

Ο κ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε πυρά και κατά εκδοτικών συγκροτημάτων για το θέμα της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ . «Πολλοί από τους μεγάλους εκδότες ξεχνούν την προσπάθεια για προστασία της ενημέρωσης όταν έρχεται η ώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη», είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς ο κ. Τζανακόπουλος  έκανε λόγο για σαφή κοινή βούληση Αθήνας και δανειστών να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην τρίτη  αξιολόγηση.

Για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του καθώς εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Σημείωσε ωστόσο ότι ο  κ. Μουζάλας έχει προταθεί για τη θέση του επιτρόπου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης και εφόσον  την πάρει θα αντικατασταθεί.

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....