unfollow-sindromes
unfollow-sindromes
UNFOLLOW newsletter
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασωληνώθηκε η γυναίκα, που τραυματίστηκε απο φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

| 18/11/2017 - 10:53

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός  μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση  στην οποία υποβλήθηκε


Σε σοβαρή κατάσταση με συντριπτικό κάταγμα και βλάβες σε αγγεία και νεφρά νοσηλεύεται  στην εντατική του νοσοοκομείου Ευαγγελισμός η άτυχη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε από φωτοβολία στα επεισόδια, που συνέβησαν την Παρασκευή στα Εξάρχεια μετά την πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ πήγαινε στο σπίτι της στην οδό Νοταρά.

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι γιατροί ανησυχούν εκτός από το ενδεχόμενο επιπλοκών μετά την επέμβαση και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πνεύμονές της μετά την εισπνοή χημικών.5511F89B5DE89EA7A0534C871D250115Οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα, η οποία έσβησε στο πόδι της.

Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξέδωσε σήμερα σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας:  «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, »Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Κατά τα χθεσινά επεισόδια η αστυνομία προχώρησε σε 16 και 23 προσαγωγές.

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία.

Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, δήλωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νικόλαος Τόσκας, ο οποίος επισκέφθηκε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο.

Τον αποτροπιασμό του για το γεγονός εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει τέτοιες ενέργειες ως φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές, σημειώνοντας ότι δεν έχουν σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες.

«H επίθεση με φωτοβολίδα, αυτή την φορά σε δικηγόρο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, είναι μία καθαρά εγκληματική ενέργεια που αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό στο σπιράλ βίας και ανομίας στην συγκεκριμένη περιοχή» αναφέρεται σε  ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....