ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για πυροβολισμούς λέει η αστυνομία του Λονδίνου μετά την εκκένωση του σταθμού Όξφορντ Σέρκους

| 24/11/2017 - 20:07

Πανικός νωρίτερα στην κεντρική αγορά του Λονδίνου μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση.


Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους, στην Όξφορντ Στριτ του  κεντρικού Λονδίνου. Επί τόπου ένοπλοι αστυνομικοί μετά από  κλήση που ανέφερε «πυροβολισμούς» στο σημείο.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ύποπτος, θύμα ή ένδειξη πυροβολισμών ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός μετά τον πανικό που έλαβε χώρα στον κεντρικό σταθμό Μετρό στο Όξφορντ Σέρκους και στον κοντινό εμπορικό δρόμο Όξφορντ Στριτ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ωστόσο αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο. Οι αρχές διευκρινίζουν οτι όσοι κρύφτηκαν νωρίτερα σε κτίρια θα πρέπει να παραμείνουν εκεί που βρίσκονται και ζητούν από τους πολίτες να αποφύγουν ή να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Νωρίτερα η Αστυνομία ανέφερε ότι ανταποκρίνεται στο περιστατικό σαν να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Σημείωσε ότι έως τώρα μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά της να εγκαταλείψει τον σταθμό κατά τη διάρκεια του πανικού.  Στο σημείο έσπευσαν επίσης 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Κλειστός και ο κοντινός σταθμός του μετρό στην Μποντ Στριτ, λόγω υπέρμετρου αριθμού επιβατών.

\London

 

 

 


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....