ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - FREE - WEB ONLY

Bολές Τζανακόπουλου σε ΣΕΒ και ΝΔ

| 10/7/2018 - 19:36


Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΕΒ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να στρέφει τα βέλη του κατά του πρόεδρου του Συνδέσμου χαρακτηρίζοντάς τον λαγό της ΝΔ.

Αναφορικά με τη γαλάζια τροπολογία Αναφερόμενος για τη μη περικοπή των συντάξεων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για ιλαροτραγωδία.

Σημείωσε ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκη οργάνωσαν ταξίδι στο Βερολίνο για να παρακαλέσουν -όπως είπε- τη Γερμανία να κοπούν οι συντάξεις.

«Αφού τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη, τώρα έρχονται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με την τροπολογία», δήλωσε.

Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε τυπική διαδικασία την αναμενόμενη πρόσκληση στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ αύριο και μεθαύριο για ενταξιακές διαπραγματεύσεις στην ΠΓΔΜ. Ανέφερε ωστόσο ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στη γειτονική χώρα.

«Το ζήτημα δεν θα απασχολήσει περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα το ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο θα θέσει ως πρώτη προτεραιότητα των ζήτημα των 2 Ελλήνων αξιωματικών. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τετ α τετ Τσίπρα- Ερντογάν στο περιθώριό.

Άφησε εκ νέου αιχμές για την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν χαρακτηρίζοντάς την «το λιγότερο ακατανόητη αν όχι επιζήμια» και σημείωσε ότι δεν προηγήθηκε καμία συνεννόηση με το υπουργείο Εξωτερικών.

«Οι πρωτοβουλίες της κ. Μπακογιάννη έχουν χαρακτήρα προσωπικής προβολής και δημοσίων σχέσεων και καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική, η οποία δεν μπορεί να καθορίζεται με βάση τις προσωπικές ιδιοτέλειες και την οίηση του καθενός», είπε χαρακτηριστικά. Κάλεσε τη ΝΔ να είναι πιο προσεκτική με τα μηνύματα που εκπέμπει προς την Τουρκία, ειδικά μάλιστα σε μια τέτοια συγκυρία.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού υπογράμμισε: Αυτός που θα αποφασίσει για μία τέτοια κίνηση είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

tzanakopoulos-650_0


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....