FREE - ΑΡΘΡΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή τον νόμο Παρασκευόπουλου

| 8/11/2017

Πολιτική κόντρα μετά τα δημοσιεύματα περί αποφυλάκισης του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη με τον νόμο Παρασκευόπουλου.


«Η ΝΔ ψεύδεται απόλυτα, συνειδητά και ασύστολα» απαντά το Μαξίμου στις δηλώσεις Γεωργιάδη ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου» κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ψεύδεται «απόλυτα, συνειδητά και ασύστολα». To Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καταλογίζει στη «Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη» ότι «για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι», «χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, “αποκάλυψαν” ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η “αποκάλυψη” ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας. Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news», σημειώνει μεταξύ άλλων το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Νωρίτερα ο Σταύρος Κοντονής είχε δηλώσει ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονίας της άτυχης εφοριακού είχε αποφυλακιστεί καθώς είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.  «Ελπίζουμε η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Να μας υποδείξει το βούλευμα του αρμοδίου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο διατάχθηκε η υφ΄όρων απόλυση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας στο Β΄ νεκροταφείο Αθηνών.Διαφορετικά και αυτός ο κατηγορούμενος θα έχει αποφυλακιστεί αυτόματα με τις καταστροφικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

doraze


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

UNFOLLOW

[email protected]


Μηνιαίο ανεξάρτητο δημοσιογραφικό και πολιτικό περιοδικό. Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις....